LABEL S.P.A

AET - Avancerad Entréteknik är generalagent för Label S.p.A i Sverige

Label S.p.A är en av Europas ledande tillverkare av dörrautomatik och har med 30 års erfarenhet inom området framgångsrikt utvecklat en av marknadens mest driftsäkra dörrautomatiker.

Med bakgrund som elektroniklaboratorium började Label på 90-talet att utveckla och tillverka elektronik för automatiska dörrar. Numera är företaget kraftigt etablerat i Europa och en stark aktör inom bland annat vårdsektorn.

Label har under de senaste åren fortsatt utveckla nya produkter med fokus på kvaliteten på komponenter och med full kontroll över hela produktionskedjan. Tack vare slitstark konstruktion och låga servicekostnader kan Label nu stoltsera med en av marknadens mest driftsäkra och kostnadsbesparande automatiker.

www.labelspa.com

  

BFT Automation

AET - Avancerad Entréteknik är generalagent för BFT Automation i Sverige

BFT Automation som startade 1981 har gått från familjeföretag till internationell verklighet. Idag verkar BFT i hela världen med över 530 distributörer i mer än 120 länder.

Sedan starten 1981 har man strävat efter att alltid vara tillgängliga för sina kunder, speciellt orienterat mot de som arbetar med produkterna. Ett mål som gjort att man vunnit lojalitet i installations- och automationsvärlden.

www.bft-automation.com

 

FACE S.P.A.

FACE S.p.A. är ett företag grundat av ett team av specialister inom design, produktion och kommersialisering av för automatiska dörröppnare.

De innovativa lösningarna som tillämpas från FACE, är och kommer att fortsätta att utformas och uppfinnas, med engagemang för dem som tror på kontinuerlig förbättring.

Konkret har FACE följande huvudmål:
- Kontinuerlig prestandaförbättring.
- Kontinuerlig kostnadsminskning av installation och underhåll.
- Kontinuerlig minskning av elförbrukningen.

Med dessa grundläggande principer som grund har Innovate To Simplify blivit deras slogan.

www.facespa.it