Om oss

LEVERANS, INSTALLATION OCH UTBILDNING

Det vi brinner för allra mest är mötet med er kunder. Att hitta den bästa lösningen för dig som arkitekt, i byggprojekt, i behov av bostadsanpassning eller för dig som återförsäljare/installatör och vardagligen arbetar med produkterna.

Vi har specialiserat oss på automatiska dörröppnare till slag- och skjutdörrar, automatiska vägbommar, pollare och grind- och portöppnare och knutit värdefulla leverantörer och samarbetspartners till oss det senaste decenniet. 

Vi är stolta över att representera produkter som är robusta och funktionella. Genom smarta lösningar och erfarenhet klarar vi att utföra installationer även på de mest avancerade projekten. Och kan inte vi, så har vi samarbetspartners över hela Sverige som hjälper oss förverkliga era projekt.

Referensobjekt >>


VI ÄR DEL AV MARED INVEST

AET är en del av Mared Invest AB - en liten familjeägd koncern med 40-talet anställda och omsättning på ca. 140 Mkr. Samtliga affärsdrivande företag i gruppen är:

Ingenjörsfirman J Mared AB - utrustning, anläggningar och projekt inom avfall/återvinning och trä/biobränsle. www.mared.se

Mared Industrial Engineering AB - anläggningar och bearbetningsmaskiner till trä- och förpackningsindustri. www.mared.se

Mekankomponenter S AB - komponenter, maskinskydd och lampor inom tillverkande industri. www.mekom.se

Avancerad Entré Teknik AB - dörrautomatik och trafikreglering, service och installation. www.aet.se

Elf Automation AB - utveckling, tillverkning av automationslösningar. www.elfautomation.se

Comprimé Components AB – försäljning av elektromekaniska komponenter. www.comprime.se