Ett snabbt skifte från Label Neptis till Label Neptis Plus innebär en bättre maskin till samma pris. Fram till 1 december ger vi rabatterat pris på nya programmeringsdosan!

Label har arbetet med uppgraderingen av Neptis Plus en längre tid, en produkt som är väl testad och godkänd. På grund av komponentbrist i världen fick lanseringen skyndas på och vi kan redan nu presentera den nya uppdaterade dörrautomatiken Neptis Plus!

Några av fördelarna med Neptis Plus

Elektronik med växlande strömförsörjning:
Längre strömförbrukning eftersom automatiken växlar i Standby-läge. Låga driftkostnader och hög tillförlitlighet.

Borstlös motor: Mindre slitage i motor eftersom den saknar kolborstar. Högre hållbarhet, tillförlitlighet och dynamik.

Lathund för installation

Vi tror att ni kommer att uppleva Neptis Plus som riktigt enkel att installera. Vi har dock gjort en lathund som finns att hämta nedan. Kort kan man säga att varje nummer i kopplingsplinten har samma funktion som tidigare, även om placeringen är annorlunda.

Programmeringsdosa

Den stora skillnaden när det kommer till programmeringen är att Neptis Plus har en ny programmeringsdosa. Observera det gröna märket, det är det som utseendemässigt skiljer den nya från den gamla dosan. Denna går även att använda till skjutdörrsautomatikserien Eterna och till den lilla populära slagdörrsautomatiken Next.

Erbjudande

Beställ Neptis Plus före 1 december 2021 så ger vi 50% rabatt på programmeringsdosorna.

Vi hoppas på din förståelse för det snabba skiftet och att ni, liksom vi har gjort, ser fördelarna att få Neptis Plus. 

För frågor så tag kontakt med oss!

Relaterade dokument Neptis Plus