Gällande Covid-19

Vi värderar din och våra medarbetares hälsa högst och vill samtidigt erbjuda en hög servicenivå och ett fullt utbud av produkter. Såhär påverkas vi.

På grund av de exceptionella omständigheter som råder i och med utbrottet av COVID-19 gör vi allt i vår makt för att skydda våra anställda, våra kunder och allmänheten.

Våra leveranser sker som vanligt

Vi fortsätter att bedriva verksamhet med utbildning i vår utställning på Klövergatan i Huskvarna, kundbesök görs digitalt, tekniker utför installation och service med vidtagna försiktighetsåtgärder. Bedömer vi att det inte är säkert för vår personal eller smittorisk föreligger avböjs uppdraget eller skjuts på framtiden.

Leveranser av varor kan, med dagens information, ske som vanligt.

Vi tar vårt ansvar

Våra medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

• Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.
• Utlandsresor/mässor/events är framflyttade
• Väl inarbetade städrutiner har utökats
• Är man minsta tveksam eller har vissa förkylningssymtom – stannar man hemma för sin egen och andras skull. 
• Vi uppmanar er alla att vara extra noggranna med handhygienen.

Hör av dig med funderingar
För frågor är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss, det gör ni enklast genom att ringa 036-38 78 90 eller skicka ett mail till info@aet.se.

Fortsätt att ta hand om er därute!

Relaterade nyheter

Välkommen på enskild visning i vår utställningshall >>