GIOTTO från BFT Automation är en snabb och säker, automatisk vägbom som är enkel att installera. Vi har tagit fram tre grundpaket som kan anpassas för att möta alla typer av behov; BASIC, NORDIC och ECOSOL.

GIOTTO är en perfekt bom till platser där det är viktigt med en snabb och säker öppning. På högfrekventerade områden såsom campingar eller större parkeringsytor kan detta vara av stort intresse då man gärna vill undvika köbildning.

Bomlängd 3 och 6 meter

Beroende på bomlängd har GIOTTO en öppningshastighet på 2,5 till 5 sekunder. Tremetersbommen är rektangulär och sexmetersbommen rund. Båda i aluminium och går självklart att kapa till önskad längd.

Med en automatisk fartsänkning vid öppning och stängning utsätts bommen för mindre slitage. Självklart har bommen inbyggd hinderavkänning vilket gör att den omedelbart vänder ifall något hinder skulle vara i vägen.

GIOTTO drivs med 24 V motor och innehar IP54-klass (-20°CI södra Sverige räknar man kanske inte med några vargavintrar längre men för mellan och norra Sverige kanske det kan vara aktuellt med värmepaketet THERMO som gör att bommen är verksam i temperaturer ned till -40°C.

Bomhuset är lackerat i RAL Slate Grey med styrboxen MERAK integrerad, lättåtkomligt från ovansidan. 

Hur styr jag bommen?

Du väljer själv hur bommen ska styras; via telefon, tagg, kodbox, fjärrkontroll eller befintligt passersystem. 

Ska bommen verka på område utan tillgång till el?

Med tillvalet solceller fungerar bommen helt utan el vilket gör det möjligt att installera den på platser som ligger avsides utan tillgång till elnät.

 

VÅRA PAKET MED GIOTTO BT A

Automatisk-bom-bft-solcell

Vill du veta mer om denna produkt?

Kontakta oss för mer information
Telefon: (+46) 36 38 78 90
Email: info@aet.se