AET är i en expansiv fas. För att fortsätta vår spännande utveckling söker vi en driven säljare. Vi är ett litet team och den som börjar denna tjänst får en mycket viktig del i det.

Säljare dörrautomation och trafikreglering - AET01 

Vi ser att du vill driva och utveckla försäljningen av våra varor och tjänster till befintliga och nya kunder.  Du får möjlighet att ta ansvar för hela processen från prospekt till order och du kommer representera hela vårt produktsortiment i ditt geografiska område. 

Din profil

Som person är du affärsinriktad, ansvarstagande, har driv och energi i ditt sätt att agera som gärna smittar av sig i organisationen. Vi ser att du har jobbat med försäljning inom fastighet, byggföretag, partitillverkare och/eller entreprenadföretag. Tidigare tjänster som gett dig kunskap om dörrmiljöer, trafikreglering med bommar och pollare och/eller grind- och garageöppnare är meriterande.  

Som säljare hos AET utgår du från vårt kontor i Huskvarna och besöker kunder vilket innebär resor. Därmed krävs körkort minst B. 

Hör av dig till Elisabeth Du Rietz, 036-38 78 62, om du har några frågor gällande denna tjänst. 

Ansök

Välkommen med din ansökan, märk den med AET01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande. 

Mared Group har just nu ett flertal tjänster som kommer att tillsättas snarast, läs mer här. 

Annonssäljare och rekryterare undanbedes.