Vårt senaste nyförvärv heter William och han är ny på lagret.

Hej William! Hur känns det att börja hos oss?

Det känns väldigt spännande och kul med att börja med något nytt. Jag har inte jobbat med dessa produkter tidigare så att få ta reda på vad de olika produkterna gör och är till för är lärande.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har sedan jag tog studenten 2010 jobbat på El-giganten Logistik, de senaste 4 åren jobbade jag som skiftledare för utlastningen, den dagliga driften för mitt team och de utmaningar som vi stod inför de olika perioderna under åren.

Vad är viktigt i din roll på lagret?

Det viktiga på ett lager är ordning och reda samt att ha en bra struktur. Att man är noga i det dagliga arbetet så att rätt produkt hamnar hos rätt kund, många tror att lagerarbetet är en lättare uppgift men om inte den sköts på rätt sätt så har man många missnöjda kunder i slutet utav dagen och det vill man inte.

Slutligen, hur spenderar du en ledig dag?

En ledig dag spenderar jag med min familj, då vi har en son som nyss fyllt 3 år så går största delen utav tiden till att leka och lära med honom när han utvecklas. Sen så försöker jag gärna klämma in några rundor med golf på sommaren och spela en del hockey under hösten/vintern.