nyhet

Elegant design med tyst och harmonisk rörelse. NEXT 75 har endast 60 mm i höjd för montering på dörrkarmen med drag- och tryckarmar som har en tunn och elegant design. Den nya elektroniska styrenheten förbrukar mindre el och är mer effektiv än tidigare vilket ger även en ekonomisk besparing. Dessutom har NEXT 75 en borstlös motor vilket minskar slitage och ökar prestandan.

Meriko i Skellefteå, som arbetar med hissar, industriportar och dörrautomatiker, har redan hunnit prova på NEXT och är helt fantastiskt nöjda.

"NEXT 75 är liten men fantastiskt stark, bland dom smartaste lösningarna jag har varit med om dom senaste åren, väl genomtänkt, god funktion, knäpptyst och oändliga inställningsmöjligheter för att få exakt den gång man önskar på dörren." Säger Stefan Lundström som är arbetsledare på Meriko i Skellefteå. 

 

"I detta fallet sitter NEXT 75 monterad på en gammal ståldörr som verkligen ligger på gränsen av maskinens maxvärde men maskinen har inte ens en antydan till att klaga. Dörren som dessutom gick lite tungt att öppna och stänga tidigare har nu blivit en helt ny dörr efter att ha fått hjälp med dörrautomatiken." Fortsätter Stefan Lundström.

Är du nyfiken och vill testa om du blir lika nöjd som Stefan, tveka inte utan kontakta oss nu! Läs mer om NEXT 75 här >>