I takt med ökad försäljning och större volymer på lagret har vi under en tid sett behovet att förstärka vårt team. Därför har vi det stora nöjet att presentera vår senaste kollega Emil Hörstrand till lagret.

Hej Emil! Vad har du arbetat med tidigare?

-Sedan jag tog studenten i somras från Teknikprogrammet på Erik Dahlbergsgymnasiet har jag arbetat på IKEAs CDC utanför Jönköping, jag har även arbetat på ett annat lager i Huskvarna fram tills att jag nu kom tillbaka till Mekankomponenter.

Du har ju en del erfarenhet av företaget redan, berätta!

-Det stämmer, jag har under ett antal år jobbat extra under somrar och lediga dagar, samt parallellt med skolan, på lagret då behovet har funnits. Jag var bland annat med och hjälpte till när bolaget flyttade sin verksamhet från Stockholm till Huskvarna 2008. Då var jag 10 år:) Att nu vara fast anställd här känns riktigt bra!

Vad är viktigt i din roll på lagret?

-Jag tror att lagerarbete är mycket underskattat överlag. Du är den förste att ha fysisk kontakt med produkter som kommer in, och den sista som håller i desamma innan de skall tas emot av kunden. Att vara noggrann och se till att allt blir rätt första gången gör extremt mycket! Men på många sätt är det flertalet små detaljer som gör skillnad.

Slutligen, hur spenderar du en ledig dag?

-Lediga dagar kan jag spendera på väldigt många sätt, men att följa amerikansk fotboll eller spela brädspel med vänner är två mycket uppskattade aktiviteter.'

Omorganisationen medför att Liselotte fortsätter som lageransvarig men med utökat ansvar för order och inköp.

Här hittar du alla våra kontaktuppgifter >>